Blogg fyra

Lördag 8 juni 2019

Vad är det som händer i vårt vackra land då de kriminella gängen tar över? De strider med varandra utan att bry sig det minsta om att de skadar både barn, djur och vuxna oskyldiga människor. Invånare som jobbar för sin vardag och dessutom via skatt försörjer en del av bråkstakarna. Är vi för flata? 

I New York har man lyckats stävja mycket genom noll tolerans, samarbete med kommuner och upplärning av civilkurage hos invånarna.

Var det bättre förr då? Ja, en berättigad fråga tycker jag. Så klart förekom det även då men vad jag minns så användes inte bomber.

Under mina ungdomsår fanns det raggare och knuttar som revolterade mot vuxnas moral så mycket de kunde men de ägde ändå ett hjärta av guld och ställde gemensamt upp för de som hade det svårt.

Så klart fanns det även desperados med puffror och mördare men jag kan inte minnas att oskyldiga drabbades så som nu. Ordet terrorist fanns inte heller.

Det har blivit allt råare Och det känns som om vi inte rår på dom.

För våra barn och barnbarns skull hoppas jag på ett slut. Det finns ingen ursäkt i världen för det som pågår.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS