Blogg fyra

Onsdag 12 Juni 2019

Det fanns en gång ett gammalt talesätt som sa att man fick de ungarna man förtjänade. Så kan man inte säga nu för det är ingen vuxen i vårt samhälle som förtjänar de ungar som idag bryter mot alla regler. I skolan möter lärarna kaos i klassrummet och försöker de stoppa det så får de stryk. Vem orkar jobba med sådant? Två lärare i varje klass hjälper föga mot de obstinata och våldsamma tonåringar vi har och de som sköter sig får lida pin.

Det har gått över styr totalt. Jag har en känsla av att ungar som inte mår bra av olika anledningar fastnar allt för lätt i spel, TV och film fällan där allt våld är helt normalt och de blir likadana.

Det är fel då dessa medier tillåts att delvis uppfostra våra barn. Okey, jag vet att anledningarna är fler då det blir så här men de går ju inte fria från våld av nyheterna heller.

Så här kan vi inte ha det i skolan. I ett bostadsområde slutar lärarna pga detta. Ungarna får inte uppföra sig så här med kvädningsord, hot och våld. Kanske skulle det hjälpa att dela upp grupperna som bråkar så de får flytta en och en till en annan skola. De är inte så karska då.

Samtidigt är det ju inte bara skolan som ska ta ansvar utan det största borde vara hos föräldrarna som gemensamt borde ta tag i detta.

Ha nu en skön onsdag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS