Blogg fyra

Söndag 16 Juni 2019

Det är ett eventuellt cyberkrig på gång. Ryssland har enligt misstankar varit inne och via detta detta organ sett till så att Mr Trump vann presidentvalet.I samand med att han blivit vald hyllade han herr Putin.

Nu har det visat sig att USA långt innan hade cyberkoder till att stoppa all el i Ryssland. Nu är det avslöjat och presidenten i USA förnekar det inte men fördömer att hemligheter röjts.

ingen av oss vanliga invånare i världen rår på dessa hetsporrar till ledare. Det bästa vore att sätta ut dem på ett gärde för att göra upp man mot man för det är ju bara de som vill kriga.

Ingen av oss vanliga oavsettt vilket land har ingen som helst vilja vare sig att släppa bomber eller att ha cyberbrottslingar som skadar oskyldiga människor.

Låt Trump, Putin, Kim Jung on med flera göra upp på egen hand Medan vi andra lever i fred. Visst, vi kan lägga till IS-ledare, och andra vilsekomna så kallade ledare i världen.

Vem vill ha ondskan från dessa galningar? 

Ha en bra söndag! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS