Blogg fyra

Torsdag 20 juni 2019

Trevlig midsommar önskar jag er alla. Ni kommer väl ihåg att lägga sju sorters blommor under kudden men å andra sidan är det kanske säkrare att ta sju gubbar istället å en gång. Dvs om de finns. De är ju inte så ofta förekommande nu för tiden så det är tur att jag har min gubbe Som står vid mig i alla lägen.

Kanske är det mer lämpligt att tänka på hälsan och å har jag ettt knep. På midsommarnatten klär man av sig naken och rullar sig i daggen på ett gärde och man kommer at bli frisk hela året. Vad gör det då att man får ett bett här och där Eller att grannen kommer och frågar varför man har ett så skrynkligt nattlinne på sig. Ja, han ser lite dåligt.

Är man singel så kan man gå motsols runt ett brunnslock sju gånger så kommer det genast någon. Prova vet jag! 

Hur som helst så är det en underbar helg. Ät gott, lek med barnen och var inte för hårda på spriten så kan vi njuta alla.

Ha deet!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS