Blogg fyra

Söndag 22 Juni 2019

Midsommarnattens magi är nu åter borta och den underbara sommaren finns kvar men man hinner inte återstarta upp sociala medier eller TV:n efter en underbar helg tillsammans med släkt och vänner och framför allt med barnen förrän det åter är tragisk vardag.

I vår stad Örebro håller en gangsterrappare (tydligen välkänd) på att råna, hota och stjäla en porche genom hot då han tvingade en säljare att överlåta bilen på papper till skurken själv. I Linköping har det förekommit skottlossning mitt i ett bostadsområde och två är skadade, mord har skett i en lägenhet någonstans och jag orkade inte lyssna längre.

Undrar bara NÄR SKA VI INVÅNARE FÅ LUGN OCH RO?

Tror att jag ska stänga av all media nu. Det är bara för mycket men det går ju inte heller för då får de ju fritt spelrum. Kanske kan flera kameror hjälpa om vi skiter i integriteten. Vi vanliga har ju inget att dölja men svävar i livsfara om vi råkar vara i vägen.

Ha en bra söndag trots allt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS