Blogg fyra

Tisdag 25 juni

Två saker är störst i våra nyheter just nu. Den ena är att vi förlorade OS mot Italien och den andra handlar om fotbolls VM.

Jag är inte speciellt insatt i något av dem men vad OS beträffar så verkar det ju ändå inte ha alla svenskars samtycke men nog känner jag för de som jobbat så hårt för genomförandet.

Vad gäller fotbollen så är jag inte rätt person att uttala mig då jag haft fullt upp med att undra varför de som inte har bollen bara springer fram och tillbaka och har heller aldrig förstått hjältemodet med att göra mål.

Nu är jag ändå glad och stolt  över våra tjejer som kämpar på planen och till skillnad från herrarna ser man inte ett slagsmål. Det är stort! Har till och med sett en som kramade om en ur motståndarlaget I detta kvinno VM.

Det borde vara kvinnor som styr vår värld.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS