Blogg fyra

Torsdag 27 Juni 2019

Nu bombar de vår stad också! Den här gången en stripklubb som tydligen leds av kriminella och jag hoppas verkligen att ingen blev kvar i lågorna. Det verkar inte så nu som tur är.

Det är läskigt att våldet tar över allt mer genom ligor och kriminella som inte skyr några medel och inte äger någon enda form av empati.

Det har talats mycket om MC-gäng både i Linköping och här hos oss. Polisen vet vilka de är men vill inte störa utredningen med att berätta vilka de känner till.

Jag har läst om Black Cobra som tydligen startade i Holland av kurder och spred sig till Danmark och Sverige. Från början ville de strida för kurderna i Syrien som för dom var en god sak. Det urartade emellertid. Nu finns det en utbrytargrupp med blandad etnisk identitet som kallar sig no surrender och de finns både hos oss och i Linköping. Ledaren i vår stad heter Amid någonting och har förekommit i div brott i bland annat Vivalla.

Med det säger jag naturligtvis inte att det är de som är skyldiga till denna bombning. Bara att de finns och att de kanske har en och annan svenskfödd medlem också.

Det visar sig att många av dem varit utsatta under uppväxten men en av dem meddelar i en intervju av media på Kumla fängelset att han skulle ha valt brottets bana i vilket fall som helst och att han drömde om det redan som liten.

Ja, det var lite info jag fått genom att googla och därför är kanske allt inte riktigt sant. Men jag håller mig till det som i alla fall verkar troskyldigt.

Ha en trevlig kväll med Ernst. Vår mysgubbe som är precis motsatt allt vad våld är.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS