Blogg fyra

Måndag 1 Juli 2019

Rökförbud! Från och med idag. Rökarna undrar var de nu ska ta vägen medan vi i det andra lägret faktiskt gillar läget. Jag har själv rökt men har nu hållit upp i massor av år och jag kan berätta att även jag var då emot allt som talade emot min självkänsla som sa mig att att ingen skulle förbjuda mig den ovanan att få dra in gift i mina lungor. Jag kan också berätta att då man lagt av blir man betydligt friskare och man känner lukter man inte vetat om innan. 

Jag vill även skriva om min vän som har allergi och inte tål röken från cigaretter och cigarrer. Tårarna rinner och hon hostar och kan inte andas. Är vi ute bland folk måste vi alltid leta efter en plats där det inte finns någon rök. Man måste tänka på det också och att det inte är självklart att man får tända överallt.

Tro mig då jag säger att förbudet är till det bästa för alla. Passa på nu och fimpa för gott

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS