Blogg fyra

Fredag 5 juli 2019

En god nyhet är att så många som 80 procent av våra unga vuxna är emot plastartiklar i butikerna. 

Den dåliga nyheten där emot säger att de glömmer bort det då de ska ha fest ute i det gröna. Då slängs både plast och engångsartiklar rakt ut i naturen eller sjöar och vattendrag. Ändå tror jag inte att bara de unga är skyldiga utan även äldre lite till mans men jag har ett litet tips!

Ta med en soppåse vet jag i korgen på cykeln eller i bilen. Då är det bara att slänga skräpet i närmaste soptunna på vägen hem. Då skyddar vi djur och natur som vi alla är rädda om.

En annan sak jag skulle vilja slänga i soptunnan är våra politikers prat om att skydda välfärden. Alla vill det men inget händer. Det finns inga pengar men i dåliga tider kanske man får priotera om i budgeten. Vi medborgare börjar bli trötta på att de lovar och lovar utan att något händer utan snarare tvärtom dras det in både på skola, äldreomsorg och sjukvård. Kanske finns det bidragstagare som mycket väl kan jobba.

Ha nu en härlig helg och släng skräpet där det ska vara.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS