Blogg fyra

Lördag 13 Juli 2019

Den här mannen har för avsikt att ödelägga Iran med den amerikanska armén. Han har antagligen äntligen gått för långt då demokraterna och några republikaner röstat ner hans förslag. Problemet  är att nu ska resten av republikanerna rösta. Han kan sätta igång ett världskrig enligt min mening.

Det borde finnas en nestor modell äldre som kunde lära upp honom i ämnet att leda en nation. Så många före honom har lett landet på ett helt annorlunda sätt.

En äldre nestor är heller aldrig fel bland våra tjänstemän i kommuner och landsting då det allt som oftast tas beslut utan att tänka på vad man borde veta innan. De gör det i all välmening men ibland blir det alldeles fel. Antar att det blivit ett generationsskifte då de gamla gått i pension. Förr var de kvar och lärde upp de nya yngre med sin erfarenhet. En kunskap de bar med sig som nuvarande saknar. Man kan inte bara klampa på i ullstrumporna utan att tänka igenom vad det kan innebära för invånarna.

Ha det bra!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS