Blogg fyra

Måndag 29 juli 2019

Det är faktiskt riktigt roligt att leka deckare och forska i släkten. Min mor fick ett DNA test hos ancestry av Tomten och jag har sökt våra rötter med dess hjälp och tips och kom ända ner till 1380. Sedan dess har de rört sig runt Brastad och strax utanför Lysekil På min mors sida.

Stolt kunde jag bekräfta att de var hårt jobbande bönder och arbetare Då jag ramlade på ett naturreservat vid namn Näverkärr där en gård bebotts av generationer av samma släkt sedan 1500-talet. Undrade just om de arbetat där på denna större gård Men upptäckte snart att den släkten var min. Häftigt!

Rekommenderar varmt att söka sina rötter. Det ger en upplevelse av aha och samtidigt få anstränga sin hjärna och hitta lösningar på det som verkar omöjligt att finna.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS