Blogg fyra

Fredag 2 augusti 2019

Jag lider med de människorna som måste sitta och tigga då jag har det så bra själv. Jag har lämnat ett bidrag då och då men har hört att man inte ska ge för det är andra som tar pengarna.

Skurkar som lurar hit människor för att lura och utnyttja dem. Jag har inte tagit till mig detta innan men då jag hör och läser att Eskilstuna ska ta ut en kostnad för tillstånd att tigga så har de plötsligt slutat och säljer istället blåbär.

Då jag var ute på stan för att handla så upptäcker jag att detsamma händer här. Tiggeriet försvinner för att ersättas med försäljning av blåbär utanför matbutikerna.

kan bara dra en slutsats oh det är att de som organiserar tiggarna är klipska och ligger före. De stackars utsatta får det inte bättre. Undrar bara vem som plockar bären?

Ha en bra helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS