Blogg fyra

Torsdag 8 augusti 2019

För något år sedan skrev jag här i min blogg att jag önskade att det skulle byggas bostäder som våra unga hade råd med och föreslog att hyra ut de tomma bostadsrätterna i stället för att bygga nya lika dyra. Jag önskade då att de skulle få leasa en bostad för att sedan köpa den om de så önskade. Så som man gör med en bil.

Nu har HSB örebro bestämt sig för att hjälpa de unga med att stå för halva insatsen och erbjuda ett års fria avgifter. Vad hyran blir då året är slut nämns inte i annonsen men förhoppningsvis får man veta det av mäklaren. Viljan är god och man försäkrar sig på detta vis att 20 bostäder går åt.

Ändå kvarstår faktumet att de måste låna även om det är hälften och betala ränta samt årsavgift till bostadsrättsföreningen.

Jag hoppas verkligen att de går vägen för det är så många unga som vill skaffa sig ett eget hem.

ha en skön torsdagkväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS