Blogg fyra

Torsdag 29 augusti 2019

Bomber, eld, skjutvapen och mord har blivit vardag. Likaså gängen och deras illdåd men det som är ännu värre är att yngre pojkar rekryteras till kriminalitet av dem. De får göra skitjobbet pga att de är minderåriga och får inget fängelsestraff. Hemskt, eller hur?

En socialarbetare på TV berättade att då de besöker föräldrarna så stängs dörren rakt i näsan? Enligt honom så är de rädda att barnen ska tas ifrån dem.

Undrar om det är det enda anledningen. Då det gäller de nyanlända så är både tankar, värderingar, kultur och religion så annonlunda. Vid den stora immigrationen till vårt land glömde vi kanske lära ut vad som gäller här. Det och språket borde ha varit obligatoriskt. Då hade de kanske inte smällt igen sin dörr så bryskt dvs om det inte är av trots mot dumma svenskar.

Ha en bra torsdag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS