Blogg fyra

Söndag 8 September 2019

Vet inte riktigt vad jag skall skriva om idag men kan bara säga att jag känner mig varm i hjärtat efter att våra nya grannar kom till oss idag med sina små pojkar på tre och ett år. Så fina?

De förra ägarna till deras villa och grannens flydde hals över efter att en översiktsplan för nyproduktion av bostäder skulle ske på deras tomt och intill grannens.

Kommunen köpte båda för att riva dem men bestämde sig för uthyrning dock utan att ha köpt lagfarten vilket ordnades men besiktning innan uthyrning skedde inte. Därför blev familjens inflytt flera månader försenad pga hantverkare av alla slag och pågår än. Idag på en söndag kom slamsugen för andra gången med slangar in i huset.

De trivs men blir trötta på allt. Jag lider med de, och undrar vad detta kommit sig av.

Vad har hänt med ansvaret hos våra tjänstemän? Är de bara okunniga? Eller beror det på ett generationsskifte? Förr fanns de äldre kvar för att lära upp de yngre.

Som det verkar så handlar man först och tar konsekvenserna sen.

  

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS