Blogg fyra

Lördag 14 september 2019

Vi har det mycket besvärligt i vårt land med ökat våld, skjutningar och bomber och politikerna talar om det med hetta men det känns lite som mycket prat och liten verkstad. Problemet är stort och svårt att lösa.

istället vill man lägga resurser på systembolagets öppethållande. Frågan är varför? Är det för att öka sin popularitet? Det känns som en bisak och att man borde ägna sig åt det som är viktigt. Vi vanliga är vana att få handla vårt vin under veckan och personalen vill säkert vara lediga en dag i veckan.

i Sölvesborg ägnar man sig åt stora frågor. Angelägna enlig de styrande är om Pride ska få ha sin flagga på kommunhuset eller inte. Fånigt är min första tanke. Hur orkar de? Det är ju trots en symbol som suttit där innan och en symbol som ska på,inna pm kärlek mitt i allt eländigt våld i vårt samhälle.

Ha en skön lördag i frid

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS