Blogg fyra

Fredag 4 Oktober 2019

Klimatet har aldrig varit så på tapeten som nu och visst har vi erfarit problemet men har aldrig tagit det så på allvar som nu vilket är i stort Gretas förtjänst vare sig vi vill eller ej.

Vad hennes kritiker menar är att hon är manipulerad och att en PR-expert fört henne till de fantastiska höjder hon nått och genomslaget i hela världen.

Det kan vara sant för utan hjälp har jag svårt för att tro att en 16-åring utan erfarenhet kan slå i genom så enormt utan hjälp. Men vad spelar det för roll? Tjejen lyser av energi och engegemang för att göra skillnad i klimatfrågan och oavsett så gör hon nytta och öppnar ögonen på oss alla.

Så länge som det sker i budskapets och upplysningens tecken utan kommersiella vinstbegär så är väl det okey samt förstås att andemeningen är att göra något gott för vår vackra jord.

Ha en mysig fredag

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS