Blogg fyra

Söndag 6 Oktober 2019

Jag är åter förvirrad och den här gången beror det på att vi ska känna skam över att äta kött och istället lag bönor och annat i våra grytor. Det gör jag också men jag älskar kött.

Nu till min undran:  Är anledningen att djuren pruttar ut koldioxid i rymden?

Har de inte alltid gjort det? Blir det bättre om de får annan mat i ladugården? Kan man då släppa ut dem på bete i vilken hage som helst eller måste den ha odlats med något klimatnyttigt och vad är det i så fall? Ja, jag är nog dum men jag förstår inte detta.Kan någon förklara för mig hur det ligger till.

Grejen är att vi människor också pruttar och rapar. Vi har ju kläder på oss men det senare då? Ska vi ha munskydd? Får vi maskera oss med det. Det får de inte i Kina. Nåja, vi ska väl inte ut och bli8 vilda på gatorna ännu i alla fall.

Jag kan begripa att vi inte skall smutsa ner och kasta saker i naturen och jag kan förstå hur våra skogar och djur utplånas och det vill jag bidra med min del emot om jag kan. Men mat och kött, hur det kan vara en skam begriper jag inte.

Ha en skön söndag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS