Blogg fyra

Söndag 20 oktober 2019

Vad är det som händer? Våra sjukhus har inte material! Inte ens handskar och toa papper och måste ställa in efter längtade operationer för att patienterna ska bli av med sin långvariga smärta. Otrolig att detta får ske! 

Sjukhuspersonal jobbar så hårt att de går in i väggen och vikarier saknas. Hur blev det så här? 

I vårt trygga land har man alltid tidigare känt sig säker på att få den hjälp man behöver och nu finns inte den insikten längre.

Samtidigt sprider sig införandet via posten av knark vilket betyder att leveransen sker ända fram till dörren eller får hämtas utan problem på utlämningsställen. Sekretessen kring kommande leveranser vill tullverket inte acceptera vilket inte gillas av PostNords.

Min fråga blir varför? I mitt tycke så gör sekretessen detsamma om man kan skydda våra missbrukare varav många är ungdomar på glid. Låt oss alla försöka hindra införsel till samvetslösa langare tan empati.

Det bär utför sa backhopparen

Ha en skön söndag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS