Blogg fyra

Onsdag 6 november 2019

Usch, nu skrämmer de skiten ur oss igen! 11000 forskare ställer sig bakom ett uttalande som meddelar oss att klimatet kommer att ödelägga och förstöra oss och att det kommer att innebära stora lidanden över hela vår jord.

De säger inte hur utan bara att det kommer att ske en mycket stor ödeläggelse.Är detta sant eller kommer det nya rön om något år. Rön som meddelar att detta har varit klart överdrivet?

Visst sjutton blir man orolig för vad som ska hända med barnen om detta händer. Vågar inte ens tänka på det. Menar de att skrämma oss så att vi sköter oss bättre med tex återvinning och ger fullkomligt sjutton i att kasta saker i naturen? Det är ju det bästa vi kan göra samt låta bli fossila bränslen. Hur får vi övriga världen att tänka som vi?

Paniken växer i bröstet men kanske kommer det förhoppningsvis andra forskare som förklarar motsatsen i positiva former. Vi behöver en Hans Roosling!

Har inte klimatförstörande funnits i alla tider. Kung Minos palats och stad på Knossos levde 7000 år före kristus men ödelades av en jordbävning.

Ha en skön kväll framför brasan.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS