Blogg fyra

Fredag 8 November 22019

Man kan undra vad skolverket håller på med egentligen? Har de kramp vad gäller nya regler och bestämmelser? Först ville de ta bort antiken som ämne och nu ska de ge sig på vår nationalsång, psalmer och barnsång. VARFÖR!

Har en aning om att det handlar om våra nyanlända ungar som har en annan religion men Nationalsången och barnsånger!

Håller med Ebba Busch Thor som säger att våra barn har rätt att lära sig om sina rötter och kultur I det land de är födda i. Detsamma tycker jag att det gäller för våra nya barn även om de inte är födda i Sverige. De har också rätt att få veta om sitt nya lands kultur och rötter. Det är föräldrarnas uppgift att upplysa dem om deras gamla hemland. För det är också viktigt.

Är rädd för att våra kultur och folkrörelser är på väg att försvinna tack vare vår egen dumhet och naivitet. Folkmusik och dans finns endast på midsommarafton, samma med folkparker, dansband och ordet lagom. SORGLIGT!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS