Blogg fyra

Lördag 16 November 2019

Gängkriminalitet med dödande skott och sprängningar har tagit över vårt fina land Sverige. Likaså säger man att barnfattigdom har utökats och särskilt i utsatta områden. Detta skulle vara en av orsakerna till de kriminella gängen.

Jag är dåligt insatt i deras föräldrars ekonomi men om de får stöd och bidrag från kommunen så är de förmodligen kapabla att ge sina barn det de behöver. Samtidigt har de det yttersta ansvaret för sina barn till de fyller 18 år.

Värre verkar det vara för ensamstående mammor som enligt Majblomman lever väldigt fattigt vilket barnen får lida för vilket inte på något sätt känns okey. Det gäller även barn i dysfunktionella familjer där de vuxna låter pengarna gå till annat genom att de inte orkar engagera sig i barnens olika behov.

Min stora önskan är ett lager fullt med skänkta saker typ idrottsartiklar, datorer, kläder cyklar mera. Ett ställe där de kan genom ett intyg från skola eller dagis kan få det som andra barn har. Finns det någon därute som kan hjälpa mig att starta ett sådant projekt? Hör i så fall gärna av er till mig.

Ha nu en trevlig helg!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS