Blogg fyra

Onsdag 20 november 2019

Jag blir lite fundersam. Landets byggnationer av nya bostäder i en vansinnig fart. Jag förstår mycket väl att befolkningen har ökat kopiöst genom våra flyktingar som behöver någonstans att bo då de fåttt asyl samt att våra unga är i behov av att flytta hemifrån. Problemet kvarstår pga att det byggs allt för dyrt och kommunerna istället får stå för hyrorna och de unga stannar kvar hemma hos föräldrarna. DET HAR GÅTT SNETT!

Detta får mig att undra om kommunernas unga planbildare har gripits av en längtan till att göra våra medelstora städer till någon slags storstadsmetropol. I vår stad ska man nu skaffa BRT bussar.

Ett slags spårvagnar med egen fil för alla stora städer har det eller tunnelbaner eller spårvagnar.

För mig känns det viktigare att vi kommer ikapp med budgeten, och att våra gamla får ett bättre leverns samt även barnen och sjukvården.

Ha en bra lillelördag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS