Blogg fyra

Torsdag 28 november 2019

Jag har skrivit om det förut men det är värt att undra över det igen för jag förstår fortfarande inte hur landets ekonomi går ihop?

Ekonomi är för mig att hålla koll på utgifter och inkomster och prioritera det som är viktigt i första hand. Det man inte har råd med måste vänta till ett annat tillfälle.

Våra högt uppsatta politiker meddelar titt och tätt att vi aldrig någonsin ägt en så stor statskassa som nu och att tillväxten ökar.

Varför måste då nio kommuner lägga ner skolor, arbetsförmedlingen stänga sina kontor, sjukhusen spara genom att säga upp sin personal och till och med lägga ner hela sjukhus.

Kommuner och regioner satsar på trafik och kultur på bekostnad av välfärden.

Sunt bondförnuft ger mig min uppfattning om läget i vårt land och våra kommuner men det verkar inte finnas eller så är det jag som är dum.

Ha en skön torsdag kväll.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS