Blogg fyra

Lördag 14 december 2019

Här är vi en farmor och en mormor med gemensamma älskade barnbarn att vara stolta över för trots allt otäckt som händer utanför i samhället så har vi vår familj där gammal som ung kan känna sig trygg. Man kan inte nog uppskatta detta goda i livet samt att känna samhörighet med varandra.

Dessvärre får inte alla njuta av en sådan gemenskap. Det är många utsatta barn och ungdomar som lever i otrygghet och mång vuxna som är ensamma. Inte minst under julen.

Låt oss tänka på om vi kan göra något. Är där någon i vår närhet som vi vet lider av detta så varför inte skänka en liten bit av tiden till en klapp eller ett besök. Det skulle göra skillnad.

I min bok Maskrosbarnet Albin kan man läsa om hur ett barn kan uppleva livet och julen i synnerhet. Den finns här på min hemsida under fliken Guntans Bokbutik.

Ha en trevlig tredje advent!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS