Blogg fyra

Onsdag 18 December 2019

Vet inte fullt ut om detta är sant då jag inte talat med källan till insändaren jag läste i dagens lokaltidning.

Det skulle dock inte förvåna mig ett dugg om det verkligen är så. Där stod att regionen i vår stad tänker dra in på den frukt som den hårt arbetande vårdpersonalen på vårt sjukhus åtnjutit då de inte haft tid för lunch. De har kunnat hämta en banan eller ett äpple från det erbjudna fruktfatet.

I sin iver att spara drar de ansvariga in den förmånen.Regeringen har äntligen vaknat och vill plötsligt satsa på välfärden som kommit på skam. Det har vi invånare insett för väldigt längesedan men som han säger vår statsminister så hade de inte förutsett hur det skulle bli med alla andra utgifter samt gängkriminalitet.

Varför drar man in på småsaker som gör stor nytta? För mig är region och kommunernas satsningar samma sak då de drabbar välfärden de är ju ansvariga för våra skattepengar båda två.

Varför sparar man inte på sådant som kan skjutas på framtiden? I vår stad Örebro lägger kommun och landsting tillsammans 500 miljoner på en buss med egen fil samtidigt som busslinjer på landsbygden läggs ner och 68 bussförare blir utan jobb.

Vården, våra gamla och våra härliga ungar borde väl i allsin dar prioteras först.

Ha en bra onsdag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS