Blogg fyra

Fredag 27 December 2019

Dan efter annandag och jag sitter i frid och ro framför vår vackra gran.Stämningen  har stilla lagt sig till ro i våra hjärtan och i vårt hem. 

Så slår jag på TV.n och allt är borta som i ett trollslag. Nu bombar man villor i Ramlösa och polisen anser att de skyldiga har tagit fel på adressen. VAD ÄR DET SOM HÄNDER OCH HUR LÄNGE SKA DETTA FORTSÄTTA?

Nu nöjer man sig inte längre med att skjuta rivaler i sina bilar. Nu kastar man in bomber i våra hus  och råkar träfffa fel med en axelryckning trots att oskyldiga blir offer. Kan inte annat säga än Fy skäms för jag finner inte ord.

Det kan inte finnas någon som helst ursäkt för detta oempatiska och grymma handlande vare sig man bor i ett så kallat utsatt område, vilket land man kommer ifrån eller hur man mår.

Så här beter man sig inte! Om detta handlar om nysvenskar så undrar jag om det är ok att uppföra sig så här i respektive hemländer.

Trots segregation så har de fått allt av vårt samhälle. Så mycket att vår välfärd sätts på prov allt mer. Är det inte dags att de åtminstone försöker hjälpa till själva.

Ja, visst vet jag att det är fult att uttrycka sådana åsikter men det kan jag göra med gott samvete då jag vet att även motsatsen finns. De finns, de som verkligen vill och sätter manken till att skaffa arbete och bli medborgare i samhället. All heder till dem.

Ha en skön fredag!

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS