Blogg fyra

Tisdag 14 januari 2020

Det känns mörkt och kallt i samhället nu och empati verkar inte längre existera. 

Jag såg en söt ung tjej som uttalade i TV att alla svenskar tror att samtliga muslimer är kriminella. Det tror inte jag men kan man klandra någon för den slutsatsen då man ständigt ser vad som händer? Visst har vi alltid haft kriminella invånare men ändå inte behövt vara rädda för att råka illa ut som helt vanlig svensk.

Jag kan mycket väl tro att det även finns infödda svenskar som inte är okey alls i sammanhanget Men hur som helst så känns det inte tryggt då gamla slås ner och rånas på trottoaren, blir utsatta fö bedrägerier och ingen människa går fri från inbrott, våld, ID-kapningar och adresskapningar för att kunna få fler bidrag i olika identiteter, dåliga attityder bland ungdomar. Bombningar och mord. Listan tar aldrig slut! Håller de på att ta över oss helt De så kallade utsatta Som istället borde känna tacksamhet över att få bo i ett demokratiskt samhälle som hjälpt till på alla sätt för att de ska få ett bra liv. Jag förstår inte riktigt! De har ju ett bra liv i Sverige om de bara hjälper till själva.

Ha en skön kväll trots allt!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS