Blogg fyra

Söndag den 23 Februari 2020

Stads och trafikplanering är inget nytt under solen.Den som orkar vända på skärmen så syns Maya indianernas genomfartsled i sin storstad i Mexikos Cosumel byggd 2000 före Kristus. De levde i en högkultur fram till 200 efter Kristus. De var förnuftiga och planerade för sina invånare på ett sätt som vi i dag inte tror kan vara möjligt.

I denna dag står vi inför samma problem då vi ökat i invånarantal i hela landet och vi måste bygga bostäder och gator. Våra nyanlända med familjer och anhöriga står för den största ökningen samt den normala och att vi lever längre och barnafödandet ökar.

I vår stad har vi dessutom ett universitet som ökar statistiken under studietiden och några blir kvar. Dessvärre bygger man allt för dyrt så den som inte lever på kommunens bidrag  kan inte på något sätt orka med att betala med sin lön/pension.

Välfärden ligger på fisens mosse.Alltmedan kommunledningen skrävlar över sin insats och över att vi blivit så många.

Något känns fel här!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS