Blogg fyra

Torsdag 27 Februari 2020

Tingelinge linge bussen går ut på vida färden och vart ska den ta vägen?

Det är mycket man inte förstår. Nu är det beslutat att införa en så kallad BRT buss i vår stad för sammanlagt 500 miljoner. Det hjälper inte att bidrag kommer från stat och region. 

Det är ju bra säger de för då slipper vi ta det från vården. Precis som om man nu tagit det i system att ta slantar från välfärden för att rikta in sig på en framtid 2040 då det skall finnas så himla mycket folk att detta är helt nödvändigt.

Förstår inte! Om det finns så mycket slantar trots vår kommuns jätteskulder hur räcker de då till detta. Jag bryr mig inte om bidrag från staten. För mig är det samma pengar som borde läggas på välfärden istället. Jag önskar att de kunde strunta i märkta pengar och använda dem till nyttigare saker. Om vi verkligen blir så många så kan man väl invänta ruschen och tänka om. I fattigtider måste pengarna användas förnuftigt och till invånarnas allra bästa i nutid.

Det är vi som betalar oavsett från vilket konto pengarna tas!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS