Blogg fyra

Måndag 2 Mars 2020

Mello:s Hall of fame! Vilken härlig nostalgi. Jag ber om ursäkt för den dåliga bilden tagen från TV skärmen men den får symbolisera alla de gamla schlager- låtarna från förr. Ja, de hette så och jag minns texterna ännu. Vi kunde låtarna utantill och jag har massor av minnen som hör till dem.

Sivan, Ann-Louise och Tova. Så beundrade de var Och då radion spelade deras låtar så sjöng vi med så brorsan frågade vem som trampade katten?

Jag träffade dem efter ett framträdande med autografblocket i högsta hugg Vilket inte var populärt hos Ann-Louise som ville vara ifred men Sivan log stort mot mig och sa: 
- Kom du lilla grebba så så ska jag skriva i din bok.

Det börjar verka kärlek banne mig med Clas-Göran Hederström. Min pappa som gillade den låten och använde den titeln till rim i olika sammanhang. Han ägde en transistor med bandspelare och spelade in alla mello låtar.

Det bästa kom sist. Thomas Ledin och min stora tonårsidol Björn Skifs. Minns en gång då han och hans band Blåblus kom förbi mig i sin buss. Han såg mig och vinkade! Även om kompisen ansåg att gesten var till henne.

Förutom alla schlagers så var det pop grupper vi gillade och älskade. Allt sorts musik spelades på radion även gammeldans och folkmusik var populärt och så småningom även dansband.

Det var då ock kanske kommer dagens unga att ha den nutida musiken som nostalgi en dag.

Ha det bra!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS