Blogg fyra

Onsdag 4 Mars 2020

Politiker är också människor med både fel och brister som alla oss andra. Detta kan man känna då man läser mellan raderna i vår tidnings sensationsartikel.

Utan att vara inblandad och inte heller ha en aning om händelseförloppet kan jag förnimma att en partikamrat till våra främsta förkämpar i oppositionen i vår stad,antagit ett beslut i kulturnämnden om höjd avgift för eleverna i kulturskolan utan att ha grund för det från sina partikamrater.

Med andra ord har det inte funnits någon som helst kommunikation inom Liberalerna om ståndpunkten inför detta beslut. Därför verkar det inte alls vara en tvärvändning som tidningen gör rubriker på och de politiska motståndarna genast hakar på. Snarare handlar det om en enskilds medlems eget antagande av ett beslut.

 

I grunden är här två människor som envetet och hängivet kämpar för att ekonomin ska gynna våra medborgare i stället för felsatsningar.

Håller ni med så visa det genom inlägg på Facebook vårt Örebro. Om något ska ändras måste det bli en opinion.

Ha det!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS