Blogg fyra

Torsdag 26 Mars 2020

Så här tomt var det i dag i "vår" lunch restaurang Svalan som ligger i den natursköna Brunnsparken. Ägare och personal har till punkt och pricka följt det som ålagts dem på grund av Corona.

De har tagit bort buffén och serverar vid bordet som redan innan stod mer än en meter från varandra. Ändå var vi ensamma gäster. De erbjuder även matlådor.

Vi som är under 70  och friska får gå ut! Varför inte stödja näringsliv och restaurangbranschen som håller på att gå under Och gör det nu innan nya restriktioner kommer. 
Varför inte köpa med sig en matlåda till sin äldre och ställa utanför dörren. Beställer man 10 stycken så levereras de direkt och farmor och morfar kan stoppa dem i frysen.

På det viset får man så att säga två flugor på smällen då man hjälper både restaurangen och sin äldre som inte får gå ut mer än för att ta en promenad i skogen.

Är du frisk så får du gå ut som tidigare och personal slipper bli arbetslös. Har man vänner och anhöriga som blivit det och har mindre slantar att röra sig med så varför inte ta med en matlåda.Gissa om det skulle glädja.

Ha nu en underbar torsdag i det fina vädret!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS