Blogg fyra

Annandag påsk 2020

Vi gör det ju för er egen skull säger vi i all välmening samtidigt som många muttrar över att de inte bryr sig utan ångar fram med sina rullatorer och inte ens håller avståndet.

De ska hålla sig hemma för att inte bli smittade men får gå ut i skog och natur men tänk då att de bor mitt staden, vårsolen lockar både kropp och själ och kanske har de ändå inte förstått eller kunnat ta till sig informationen om avstånd för deras egen skull.eller så blir längtan ut från ensamheten för stor.

Där är det upp till oss andra att hålla avståndet och gärna med ett leende. 

En tanke slår mig1 Tänk om det vore tvärtom1 Tänk om 60 och 70-talisterna skulle beordras att inte gå ut för deras egen skull. Skulle de lyda eller trotsa?

Frågan är fri. De skulle säkert inte sitta ensamma i karantän och de kan lättare ta sig ut i naturen då våren lockar till frihet och njutning.

Ha en fortsatt trevlig helg med äggstra mycket mat och dryck

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS