Blogg fyra

Lördag 9 Maj 2020

Trots att Covid 19 hotar oss och att många sitter isolerade på äldreboenden eller i karantän pga smitta och sjukdom så kan vi som får gå ut njuta av alld det vackra som naturen ger oss. Likaså kan vi handla eller gå på restaurang om vi bara följer dig e restriktioner som ges. Vi i Sverige har förmånen att packa kaffekorgen och vandra ut men hålla avstånd till andra eventuella i närheten.

Alltså kan vi ha det trevligt i mindre grupper så länge som vi håller avståndet och inte nyser eller hostar rakt ut utan i armvecket. Hur svårt kan det vara?
Ändå finns det människor främst ungdomar på krogen som inte bryr sig att de förstör för oss andra genom att tränga ihop sig, bli på fyllan och springa kors och tvärs mellan borden kanske i tron att de är odödliga, i alla fall för tillfället.

I vår Livsmedelsbutik följer kunderna reglerna och håller avstånd. Svårare än så behöver det inte vara för att leva rätt skapligt ändå, dock utan att få träffa sina nära och kära. Det känns som ett olösligt problem ännu för de flesta över 70.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS