Blogg fyra

Onsdag 13 Maj 2020

Hjälmaren vårt landskaps hjärta som vI alla älskar I Örebro för visst är det så att vi värnar om vår natur som är vår livsnerv.

Vi har alla den stora förmånen att få tillbringa vår tid i den men med den så följer ett ansvar.

Jag såg på nyheterna att restaurangernas erbjudande om takeaway som var ett myck gott iinitiativ nu resulterar i ett stort avfallsproblem då förpackningarna är i plast.

Min undran är då? Hur tänker vi människor som njuter av maten utomhus? Alla vet att plasten inte passar i naturen. Felet är snarare människans benägenhet att kasta den just där.

Varför inte istället njuta av maten från restaurangen utomhus,ta med skräpet om sopkorgen är full och slänga den där den hör hemma.

Det är så lile att uppoffra men så betydelsefullt för vår miljö. Plasten kan återanvändas om bara människan lät bli att kast den i naturen.

Ha en skön onsdagkväll

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS