Blogg fyra

Måndag 22 Juni 2020

I dag vill jag inför hemestern och hängmattan tipsa om mina böcker. Man finner dem på min hemsida wwwguntan.se under fliken "Välkommen till Guntans bokbutik. Här går det att finna alla mina 13 alster som består av romaner, noveller, kåserier och deckare samt barnböcker.

De är socialrealistiska och samhällstillvända både med komik och historik.

Några är beställda av Tillsammans mot droger som använder dem i upplysningssyfte och cirkelverksamhet bland föreningar, skolor, unga och föräldrar. 

Den mest sålda är Maskrosbarnet Albin som engagerar gammal som ung eller om du är intresserad av vad som hänt förr i Örebro kan jag tipsa om Mycket har hänt i Örebro berättar Sigge. Han var min mans morfar och han skrev dagböcker som idag är unika. De berättar om händelser, vardag och platser samt byggnader.

Välkommen till min hemsida.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS