Blogg fyra

Tisdag 30 Juni 2020

Snurra min jord för det är likadant här. Snurrigt alltså! Covid 19 ställer till kaoset. Nu får vi resa igen säger UD som inte längre avråder oss från tio länder i Europa om vi har friskintyg.

Det får vi ju inte, i alla fall inte till Cypern, Malta, Tjeckien, Estland, Finland, Danmark eller Norge som bara tillåter det om vi bor på Gotland. Visst låter det som en äkta Norgevits?

Vet de inte att hela Stockholm är på vackra ö under sommartiden, åtminstone halva som kan bära med sig smitta. Det spelar ingen roll ändå för om Gutarna ska resa genom hela Sverige så är inte det heller smittsäkert.

Rörigt eller hur men visst är det kul att det bara är Sverige bland nordens länder som inte längre är avrådda att resa Till tio länder i Europa.

Ha en skön kväll!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS