Blogg fyra

Lördag 4 Juli 2020

Våld, brott och mord har alltid funnits men i nutid har det blivit så mycket av dessa varor att vi inte längre reagerar.

I vår vackra stad sker personrån på gatorna, stölder och bedrägerier, skjutningar och bombdåd samt stölder på våra äldreboenden. Det senaste är det värsta då en man eller yngling kröp in till en hundraåring och stal hennes smycken.

Maskerade med luvor på huvudet ger de sig på oskyldiga invånare utan minsta empati och känsla för vad som är rätt eller fel.

Vilka är de? Varför väljer de det kriminella?

Förr hamnade de i slottets fängelsehåla efter spöstraff utanför spöstugan. I värsta fall blev det en färd i rackarkärran till avrättningsplatsen.

I dag är det som tur är humanare straff men knappast avskräckande så efter utbildning av de övriga fångarna fortsätter de med sina handlingar då de kommer ut.

Finns det något som kan ge dem skamkänsla? Kanske personlig utveckling.
Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS