Blogg fyra

Lördag 18 Juli 2020

Ibland är det en konstig rättvisa som vi tydligen måste hålla oss till.Jag syftar på en artikel i dagens NA som berättar om en familj som hyrt ut sin bostadsrätt under kontrakt vilket låter helt normalt om det inte varit för att hyresgästen slarvat med hyran och gått under jorden.

Kontraktet har nu gått ut och ägarna får inte gå in i sin lägenhet. Problemet är att ingen tillåts att  öppna sin dörr och gå in utan att kronofogden måste anlita en delgivningsman som ska överlämna ärendet personligen vilket inte går försig då mannen i fråga inte går att nå.

Tidningen har nått mannen troligen per telefon. Han meddelade att han inte mådde bra och hade ingenstans att bo. Mycket tragiskt men han borde tas om hand kan man tycka.

Ibland vill man bara ändra våra lagar vilket jag inte är kvinna till. Rättvisa finns inte i detta fall.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS