Blogg fyra

Fredag 7 augusti 2020

Vilken underbar dag det blev då solen trängde igenom molnen. Vi har haft det härligt med våra vänner med sol och bad vid poolen Och har verkligen njutit tillsammans. Ända till nyheterna påminde oss om Beirut. Stackars stackars människor som upplevt den ena krisen efter den andra och nu somtoppen på ett isberg kom en bomb som ödelade flera delar av staden och uppgivna invånare är skadade, döda eller hemlösa.

Hur kunde det hända? Ett ryskt fartyg ankrade i hamnen med denna hemska last för sex år sedan men kunde inte betala hamnavgiften. Makten bestämde då att ta fartyget i beslag och flytta de explosiva ämnena till en byggnad alldeles intill. Det som nu sprängdes och varning för att detta skulle kunna hända hade skett om och om igen.

Frågorna är många. Varför fick ryska fartyget ankra med den lasten, varför togs den och lagrades i hamnen, varför sände de inte iväg hela båten till oceanen igen?

Underligt är det men vi lä inte få veta orsaken utan i stället hjälpa de oskyldiga offren.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS