Blogg fyra

Onsdag 19 Augusti 2020

De kriminella gängen ökar i vårt land och därmed brotten och morden. Så långt har det gått att man inte drar sig för något.

Orsaken säger man är att de växer upp i segregerade bostadsområden. Förlåt men jag köper inte det resonemanget fullt ut. Visst, språk, religion och kultur skiljer dem från övriga invånare men jag skulle önska att föräldrarna ville fostra till att behålla detta men ändå leva som vi gör i Sverige. För att förstå hur så måste man lära sig den nya traditionen och kulturen.

Den som visar vilja till något annat än kriminalitet, bedrägerier och droger utan empati kommer snart att känna sig insluten i samhället.

Hörde att de som fått utvisning som straff slipper det pga att de riskerar terror och död i sina hemländer. Detta innebär att de fortsätter sin brottsliga bana i vårt land.

Nu har det tydligen kommit ett förslag gällande straffrabatten. Ett brottstraff ska dubbleras om det upprepas efter frigivning.

Det allra värsta är som jag tidigare skrivit om nämligen småpojkarna som blir upplärda av sina bröder som de ser upp till. De får ofta utföra brott för att de inte är straffmyndiga.

Ska vi någonsin få slut på detta elände?
Ha en skön onsdagkväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS