Blogg fyra

Lördag 29 Augusti 2020

Varför måste vissa provocera för att visa sitt avståndstagande från en tro de inte godtar. Istället för att på fredlig väg fråga och diskutera det man inte förstår eller anse vara fel.

I detta fall bestämde sig extremister från Danmark för att söka tillstånd för torgmöte i Malmö där de skulle bränna koraner. Detta beviljades inte och ledaren stoppades vid gränsen.

Ändå lyckades de arrangera en sådan brasa i Sverige som dessutom filmades och lades ut på nätet.

Det tog hus i helsike hos trehundra muslimer som minsann skulle protestera genom våld mot poliser och brända bilar med mera.

Frågan är om dessa kämpar för sin tro eller om de tar tillfället i akt att få ut sitt raseri mot det land som föder dem?

Nämnas måste att deras församlingar tar avstånd från sina trosfränder och vill lösa skismer på ett demokratiskt och fredligt sätt.

Vi kan alltså fördöma båda sidor i detta eviga drama som handlar om kränkningar och bråk. Att bränna koranen är ett rysligt tilltag likaså är upplopp under våld. 
Trevlig helg!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS