Blogg fyra

Fredag 4 September 2020

Vad är det för fel på dom?

De omringar poliser och hotar dem både i deras arbete och privat, ja till och med deras familjer. Känner de kriminella unga nysvenskarna sig så katiga nu att de kan ta över samhället helt? Hur blev det så fel? 
Att de vuxit upp i utsatta bostadsområden köper jag inte som en anledning till brott och bråk utan empati. Må så vara att religion och kultur skiljer sig från det som gäller i vårt land men det är inte heller någon ursäkt. 
Deras föräldrar borde ha lärt dem att respektera och ta emot all empati de ändå fått I form av bidrag, skolor och bostäder. Man kan inte få allt utan att själv bidra med tillmötesgående vilket inte handlar om vilken tro som är den rätta eller att fördöma den hand som föder en och bli upprorisk och kriminell.

Ha en skön fredag!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS