Blogg fyra

Fredag 18 September 2020

Soluppgången är alltid lika vacker men då jag ser och läser nyheterna på morgonen så vill jag säga  som Lars Ekborg sa i en monolog, nämligen elände elände.

Så var det redan på hans tid och det finns kvar även i dag men något händer i samhället då det gått för långt med klan och gäng kriminalitet.

Plötsligt, från att tystnadskulturen förbjudit oss att överhuvudtaget fått lufta våra aningar om hur vi upplever samtiden om vi inte ville bli kallade rasister så har det visat sig att våra aningar om dessa varit sanna och inte fördomar. Gängen ska enligt M kunna utvisas även utan dom, deras lyxiga egendomar ska tas ifrån dem och straffrabatten ska tas bort menar regeringen.

Infödda svenskar vill ingen illa utan tvärtom finns empati och hjälpsamhet högt på skalan hos de som behöver det men det betyder inte att kriminalitet och terror ska stödjas. Plötsligt verkar partierna och EU vara eniga i allt det som de utskällda SD uttalat i flera år.

Tro mig, jag är ingen anhängare av detta parti men EU menar nu att vi ska skilja på de flyktingar som verkligen är i behov av asyl och de som söker lyckan. Istället vill de att vi ska hjälpa på plats och de som kommer i båtar.

Det har jäst länge och både sanningar och fördomar växer fritt i en tystnadskultur. I en demokrati borde alla åsikter visas och komma upptill debatt och vittnen ska våga säga vad de vet.

Trevlig fredag!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS