Blogg fyra

Tisdag 6 Oktober 2020

Mitt Örebro! 
Min älskade hemstad! Här är jag född och uppväxt och har upplevt 50 talet med sina träkåkar på gamla söder, de nya moderna områdena Stjärnhusen och Baronbacken där jag tillbringade mina dagar på Lekis och handlade mjölk på kanna till mamma i mjölkaffären. 60-talet på norr där militärer höll igång, raggare som utmanade de vuxna med sitt leverne och skrålmusik, högertrafik och jubileum 700 år då hela landets artister fanns med. 

Nya bostadsområden växte upp under årens gång men ändå var vår stad så härligt lagom på något vis. Visst, man måste hänga med i utvecklingen men det byggs det på varenda fläck och det är inte alls sig likt.

Jag är ingen professor i ämnet men undrar om det inte kan räcka snart? Kommer verkligen alla dessa bostäder att få boende? 
Kommer vår stad att öka med invånare så in i vassen. Stämmer prognoserna och om inte ska vi stå med idel tomma bostäder? Varför är det så viktigt att just vår stad bygger mest enligt stolta kommunpolitiker?

Hur många av bostäderna är kommunens, hur många betalar hyran själv?

Vet att jag kanske är dum nu och att jag utmanar men jag undrar.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS