Blogg fyra

Lördag 10 Oktober 2020

Adriana, fina goa lilla unge. Du gjorde som vi alla har gjort mer eller mindre i din ålder. Det var sommar och natten var ljum. Perfekt för kompisar och äventyr ute i det gröna så som vuxna gör.

Ditt liv tog slut vid endast 12 nästan tretton år och du hamnade oskyldigt i en uppgörelse i den kriminella hemska världen.

Som jag tidigare skrivit så är det just det vi ska fokusera oss på men det är bra att dina föräldrar i sin ändlösa sorg fick berätta vad det kom sig att du kunde smita ut för att få slut på allas funderingar kring detta faktum. 

Du bodde hos din pappa som arbetade men resonerade som så att du var ju ändå gammal nog att klara dig själv till han kom hem. Ett beslut som vi alla kan ta då du var så sansad och klok.

Samtidigt på ungars vis var suget till kompisarna för stort och du gick ut efter att ha pratat med pappa som ringde klockan tio. Vad kunde hända? Du skulle ju bara ha lite kul en stund.

Det fruktansvärda hände då du hamnade mitt i vägen för en uppgörelse mellan dessa idioter som förstör vårt samhälle. De släckte fel offer med sina pang pang mitt i vårt för längesedan trygga samhälle.

Sov i ro fina lilla unge!

Hoppas att förövarna har mardrömmar på natten. Antagligen inte för då borde de anmäla sig själva.

Trevlig lördag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS