Blogg fyra

Måndag 12 Oktober 2020

Min älskade farmor uttryckte ibland att det inte var bättre förr utan bara nyare nu. Jag är beredd att hålla med henne men det känns så annorlunda i nutiden mot förr på både gott och ont.

Det är så mycket att lära inom datavärlden och då man lärt sig något nytt så kommer det ännu nyare teknik. Minns då det var helt nytt för mig och jag svor och ville kasta ut den nedrans datorn.Coachen frågade om jag öppnat fönstret (Windows) och det hade jag ju för gardinerna fladdrade i blåsten.

Likaså har det mesta förändrats inom sjukvården beroende mest på pandemin. Där känner man inte igen sig. I dag var jag på vårdcentralen att få en injektion med dropp mot min benskörhet. Som vanligt hade jag ID och plånbok med utan att behöva använda det.

Jag fick själv registrera mitt besök på en skärm bredvid kassan och fick panik i onödan för det var på ren svenska skitenkelt. Bara att slå in mitt personnummer och fick svar att jag var välkommen och att jag skulle sitta ned i väntrum 2.

Undrar just vad det är för Nisse som springer omkring där inne. Där var fullt upp md besökare så kraken fick inget fika en gång vilket personalen fick för de sprang omkring med sina muggar.

Fantastiskt men ändå kaos var det då vi äldre är lite förvirrade i tekniken. Många gick nämnligen till fel väntrum och Nisse kom inte ut. Personalen fick rusa för att hämta sina patienter.

Dock inte mig som är en hävert. Denna gång gick jag rätt.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS