Blogg fyra

Söndag 18 oktober 2020

Mathias, vilken kille! Han satt i sin bostad och jobbade då han uppfattade ett skrik av vånda. På balkongen blev han vittne till en misshandel av en äldre man medan hustrun låg omkullknuffad och oförmögen att resa sig.

Utan att reflektera en enda sekund sprang han beslutsamt nerför trapporna för att hjälpa de nödställda.

Genom att skrika både det ena och det andra av skällsord till de tre " skitungarna" som sparkade på den gamle mannen utan något som helst empati eller dåligt samvete.

De vände sig mot Mathias men hans fasta blick och pondus fick dem att backa. Han är familjefar men tvekade inte en minut inför våldet.

Detta gör att jag vill rannsaka mig själv. Skulle jag vara lika stark i samma situation? Skulle rädslan ta över och skulle jag bara larma polisen och låta mannen bli ännu mer sönderslagen?
Då trollen gett sig av kom det människor för att hjälpa till. Viljan finns ju hos alla då ilskan träder in men man riskerar ju represalier både för sig själv och den älskade familjen.

Så ska vi inte tillåta det att vara! Om denna grupp av medmänniskor trätt fram och gemensamt omringat dessa gräsliga förövare så hade de stoppat det och samtidigt visat ungdomarna för det var det det var, att beteendet var fruktansvärt och att vi aldrig någon sin kommer att ge efter för våld över huvud taget.

Ibland undrar jag om dessa element försöker att ta över och styra oss på grund av rädsla. Vad det beror på vet jag inte säkert men är anledningen i grunden religion och utsatthet så ska vi inte låta dem lyckas utan gå samman.

Jag hoppas att jag har fel men det känns som om de unga kriminella elementen blivit uppbackade i en uppfattning om att svenskar är dumma och inte håller deras mått.

Men åter igen!!!
Motsatsen är ju alla underbara människor som gör allt för att passa in men ändå ha sin tro vilket är en sann rättighet i vårt land.

Låt oss gemensamt motarbeta all negativ inställning och hjälpas åt att föra Sverige framåt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS