Blogg fyra

Lördag 24 Oktober 2020

Tant Ruth funderar igen över sin kaffekopp. Det är bra underligt så det är nu för tiden. Ungarna spottar på sina lärare och slår dem med cykelkedjor. Vad är det egentligen som händer?

Då jag var barn var lärarna allt för våldsamma och delade ut piskrapp med pekpinnen och det var verkligen inte bra men jag hade en lärare som visserligen var sträng men snäll på samma gång. Han respekterades av alla.
Nu får de visst inte ens en gång bli arga utan att bli anklagade för skändning hur djäklig ungen än har varit. Läste att om en unge vandaliserar klassrummet i vilt raseri så får de inte gripa hen utan bara stänga dörren och låta hen rasa färdigt.

Hur ska de bli mogna och ansvarsfulla vuxna om de inte får lära sig respekt både i skolan och hemma? Mår de så dåligt eller får de lära sig av våldsfilmer samt bli uppväxta med att det är så det ska vara. Vem vet?

Trevlig helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS